Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά Hankook αυτοκινήτου

Ελαστικό Hankook

Η εταιρεία Hankook, η οποία ιδρύθηκε το 1941, είναι ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ελαστικών αυτοκινήτου στον κόσμο. Η Hankook προσφέρει μία μεγάλη γκάμα ελαστικών για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικής χρήσης, SUV, λεωφορεία, φορτηγά σε 185 χώρες. Η Hankook είναι ο έβδομος κατασκευαστής από άποψη τζίρου. Η κορεατική εταιρεία επενδύει σημαντικά στην έρευνα και την ανάπτυξη για την παροχή ελαστικών ανώτερης ποιότητας.
Η Hankook έχει περισσότερους από 14.000 υπαλλήλους μοιρασμένους στις 4 περιφερειακές κεντρικές έδρες, πάνω από 20 θυγατρικές στο εξωτερικό και 5 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο και παράγει το 70% των εσόδων της στις ξένες αγορές.

Προφίλ πωλούμενων ελαστικών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

4x4 / SUV

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ / ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ

4 εποχών

Η τεχνολογία της μάρκας Hankook

Ένας κλάδος στην πρωτοπορία της τεχνολογίας

Ένας κλάδος στην πρωτοπορία της τεχνολογίας
Η Hankook επενδύει πολύ στην έρευνα και την ανάπτυξη για να προσφέρει πάντα πιο αποδοτικά ελαστικά. Με σκοπό την προστασία των γνώσεών της, η εταιρεία έχει καταθέσει πάνω από 1.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στη Νότια Κορέα και πάνω από 140 σε όλο τον κόσμο.

Παγκόσμια επιτυχία

Παγκόσμια επιτυχία
Τα ελαστικά Hankook είναι παγκόσμια και πωλούνται εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Αυτό που κάνει τη διαφορά για τους πελάτες είναι η σχέση ποιότητας / τιμής και οι επιδόσεις τους.

Εξοπλισμός αρχικής τοποθέτησης σε πολλούς κατασκευαστές

Εξοπλισμός αρχικής τοποθέτησης σε πολλούς κατασκευαστές
Τα ελαστικά Hankook εγκαταστάθηκαν αρχικά σε μοντέλα πολλών κατασκευαστών που έδειξαν έτσι την εμπιστοσύνη και την αναγνώρισή τους προς την εταιρεία.
LiveChat
Whatsapp Messenger