Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά Habilead αυτοκινήτου

Ελαστικό Habilead

Η Shandong Huasheng Rubber Co. είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή ελαστικών. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1994, βρίσκεται στην πόλη Guangrao, κοντά στην Dongying, στην επαρχία Shandong και εκτείνεται σε 55 εκτάρια. Επικεντρώνεται στην παραγωγή ελαστικών ποιότητας με περιβαλλοντική ευθύνη για αυτοκίνητα και φορτηγά.

Η Habilead είναι μία από τις μάρκες του ομίλου. Έχει διευρύνει τη δραστηριότητά της σε ένα πλήθος εμπορικών σημάτων ελαστικών πρώτης κατηγορίας, που σχεδιάστηκαν με ποιοτικά υλικά και είναι εξοπλισμένα με πέλματα υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να εξασφαλίζουν καλή πρόσφυση στο οδόστρωμα και ασφαλή οδήγηση. Μεταξύ των διαφορετικών γνωστών εμπορικών σημάτων, η Habilead Tyres είναι αυτή που δεσμεύεται να αριστεύει στην αγορά και να χτίζει ένα όνομα άξιο εμπιστοσύνης σε κάθε γωνιά της γης.

Η Habilead προτείνει μία ελκυστική σειρά εμπορικών σημάτων ελαστικών που προσφέρουν ασύγκριτη πρόσφυση και αντοχή. Τα ελαστικά της σειράς Habilead ταιριάζουν τόσο σε επαγγελματικά και βαρέα οχήματα όσο και σε μικρά επιβατικά αυτοκίνητα.

4x4 / SUV

ΧΕΙΜΩΝΑΣ
LiveChat
Whatsapp Messenger