Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά GT-Radial αυτοκινήτου

Ελαστικό GT-Radial

Η GT-Radial διαθέτει 7 εργοστάσια ελαστικών στην Κίνα και 1 εργοστάσιο στην Ινδονησία, τα οποία πληρούν τα κύρια παγκόσμια κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας όσον αφορά τις παραγωγικές διαδικασίες. Τα εργοστάσια της GT-Radial κατασκευάζουν ελαστικά για λογαριασμό της Michelin και της Nokian. Η GT-Radial προσφέρει μία πλήρη γκάμα ελαστικών για οχήματα επαγγελματικής χρήσης, 4x4, και επιβατικά αυτοκίνητα.

H GT-Radial είναι ο 9ος κατασκευαστής στον κόσμο για όλα τα ελαστικά. Η GT-Radial προμηθεύει με ελαστικά τη General Motor εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τα ελαστικά της GT-Radial διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις που εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων: ISO9001:2000, ISO/TS16949:2002 και ISO14001 για το περιβάλλον.

Πάνω από 500 άτομα εργάζονται στη GT-Radial για την έρευνα και την ανάπτυξη.

Προφίλ πωλούμενων ελαστικών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

4 εποχών

4x4 / SUV

4 εποχών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ / ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Η τεχνολογία της μάρκας GT-Radial

Πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας

Πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας
Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια, η Giti Tire, σχεδιαστής της μάρκας GT Radial, εξελίσσεται στον κόσμο των ελαστικών όπου εμφανίζεται ως ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες. Η Giti Tire έχει περισσότερους από 35.000 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στην Κίνα και στην Ινδονησία. Κυκλοφορεί σε περίπου 70.000 σημεία πώλησης σε περισσότερες από 130 χώρες ελαστικά για οχήματα επιβατών, SUV, επαγγελματικά οχήματα και φορτηγά. Καταξιωμένες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Dacia, η Renault, η Peugeot και η Citroën χρησιμοποιούν τα ελαστικά GT Radial ως εξοπλισμό προέλευσης. Αυτό το στοιχείο δείχνει την εμπιστοσύνη που τοποθετούν αυτοί οι κατασκευαστές στα προϊόντα μας.
LiveChat
Whatsapp Messenger