205/55 R16 94V XL, VW, 3PMSF - Τροποποίηση

Goodyear Vector 4Seasons 205/55 R16 94V XL, VW, 3PMSF

Κατηγορία : Επιβατικά 4 εποχών
C C B 70 dB
4.5 /5 (78 σχόλια)
Goodyear Vector 4Seasons 205/55 R16 94V XL, VW, 3PMSF
Goodyear 205/55 R16 94V XL
70
Goodyear Vector 4Seasons 205/55 R16 94V XL, VW, 3PMSF
C C B 70 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 223,68

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Goodyear
Μοντέλο Vector 4Seasons
Διάσταση 205/55 R16 94V
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL, VW, 3PMSF
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
C C B 70 dB
Κατηγορία
Επιβατικά 4 εποχών
σχόλια
4.5 /5 (78 σχόλια)

Περιγραφή

Το Goodyear Vector 4Seasons 205/55 R16 94V (XL, VW, 3PMSF) είναι ένα ελαστικό 4 εποχών υψηλής απόδοσης. Χάρη στην καινοτόμο αποκλειστική τεχνολογία "Meteo Reactive", προσφέρει το ίδιο υψηλό επίπεδο επιδόσεων, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Άριστη απόδοση στη βροχή. Αυξημένη χιλιομετρική απόδοση. Καλή πρόσφυση σε χιόνι και πάγο.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Weather Reactive SmartTRED

Weather Reactive SmartTRED
Το Vector 4Seasons SUV διαθέτει την τεχνολογία Weather Reactive SmartTRED της Goodyear που του παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις ανεξάρτητα από τις κλιματικές συνθήκες. Οι διάφορες ζώνες του πέλματος του επιτρέπουν να προσαρμόζεται σε όλες τις εποχές. Είναι ειδικά πιστοποιημένο για την χειμερινή οδήγηση, όπως δείχνει το σύμβολο του νιφάδας χιονιού.

Σεβασμός στο περιβάλλον

Χαρακτηρίζεται από μια ελαφριά αντίσταση στην κύλιση που επηρεάζει προς τα κάτω την ενεργειακή κατανάλωση του οχήματος, το ελαστικό Vector 4Seasons είναι σε θέση να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο χιλιομετρικό, με τη βοήθεια ενός συμπούνδου καουτσούκ τεσσάρων εποχών και ενός επίπεδου προφίλ που διανέμει ισόμορφα την πίεση.

Πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης

Το σύνθετο τέσσερις εποχές επιτρέπει βέλτιστη συμπεριφορά καλοκαίρι και χειμώνα. Το ελαστικό Vector 4Seasons φιλοξενεί μια υψηλή πυκνότητα τρισδιάστατων λαμελών που του επιτρέπουν να υπερτερεί του ανταγωνισμού χάρη σε μια ανώτερη πρόσφυση σε χιόνι και πάγο. * Είναι σημειωμένο με το σύμβολο του νιφάδας χιονιού, συμβολίζοντας ότι η χειμερινή οδήγηση είναι ο στόχος του σχεδιασμού αυτού του ελαστικού.

Καλύτερος έλεγχος στο στεγνό όπως και στο βρεγμένο

Έλεγχος κατά τη διάρκεια της βροχής ή του χιονιού. Το ελαστικό Vector 4Seasons χαρακτηρίζεται από μικρότερη τάση για υδρολίσθηση και μείωση κατά 11% των αποστάσεων που απαιτούνται για το φρενάρισμα σε παγωμένο έδαφος.* Σε ξηρό δρόμο, διατηρεί εξαιρετική σταθερότητα στην πορεία, καρπός των στερεών πλακιδίων που εγγυώνται αύξηση της σταθερότητας στις στροφές ή κατά τη διάρκεια αλλαγών κατεύθυνσης.

Εξαιρετικές επιδόσεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους

Το ελαστικό Vector 4Seasons είναι σε θέση να προσαρμοστεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες και εξασφαλίζει εξαιρετική συμπεριφορά σε όλες τις εποχές, χάρη στην τεχνολογία Météo Reactive της Goodyear. Η τεχνολογία SmartTRED καθορίζει διάφορες ζώνες στην επιφάνεια επαφής για προσαρμογή στις πολλαπλές συνθήκες δρόμου.
LiveChat
Whatsapp Messenger