205/55 R16 91H FP, 3PMSF - Τροποποίηση

Goodyear Ultra Grip 8 205/55 R16 91H FP, 3PMSF

Κατηγορία : Χειμερινά για επιβατικά
C E 71 dB
4.0 /5 (21 σχόλια)
Goodyear Ultra Grip 8 205/55 R16 91H FP, 3PMSF
71
Goodyear Ultra Grip 8 205/55 R16 91H FP, 3PMSF
C E 71 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 136,58

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Goodyear
Μοντέλο Ultra Grip 8
Διάσταση 205/55 R16 91H
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ FP, 3PMSF
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
C E 71 dB
Κατηγορία
Χειμερινά για επιβατικά
σχόλια
4.0 /5 (21 σχόλια)

Περιγραφή

To Goodyear Ultra Grip 8 205/55 R16 91H (FP, 3PMSF) διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα του προκατόχου του, του UltraGrip 7. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία 3D-BIS-Technologie (Block Interlocking System) στο σχεδιασμό του πέλματός του. Πρόκειται για ένα χειμερινό ελαστικό υψηλής απόδοσης που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο σε όλες τις απαιτήσεις. Εξαιρετική πρόσφυση, μικρότερες αποστάσεις πέδησης, βελτιωμένος χειρισμός και έλξη.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Περισσότερη πρόσφυση το χειμώνα

Εξαιρετική πρόσφυση ανεξαρτήτως συνθηκών κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το ειδικό χειμερινό μείγμα που χαρακτηρίζει το λάστιχο της επιφάνειας επαφής παρέχει ανώτερη πρόσφυση κάτω από τους 7 °C. Αυτό το μείγμα έχει το διπλό πλεονέκτημα της παράτασης της διάρκειας ζωής του ελαστικού.

Πολύ καλή αντίσταση στο υδρολίσθηση

Το μοντέλο UltraGrip 8 μειώνει τις πιθανότητες υδρολίσθησης κατά τη διάρκεια βροχής ή λιωμένου χιονιού, εξασφαλίζοντας τον έλεγχο του οχήματος χάρη στη διπλή εγκοπή του σε σχήμα V, η πρώτη εκτοξεύει το νερό και η δεύτερη αρπάζει το χιόνι. Το ελαστικό UltraGrip 8 δείχνει σε στροφερές δρόμους μια αντίσταση στην υδρολίσθηση 16% καλύτερη από αυτήν των ανταγωνιστών του.

Βελτίωση της σταθερότητας στο δρόμο

Η τεχνολογία 3D BIS® της Goodyear ενισχύει την πρόσφυση στο δρόμο ανεξάρτητα από τις συνθήκες οδήγησης κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Επιτρέπει στο ελαστικό να αντιμετωπίζει τόσο τα ξηρά όσο και όλες τις ολισθηρές επιφάνειες κατά τη διάρκεια της βροχής, του παγετού, της χιονόπτωσης ή της λιωμένης χιόνης, χάρη σε έναν βελτιστοποιημένο έλεγχο με μια βελτιωμένη αποτύπωμα στο έδαφος. Το ελαστικό UltraGrip 8 διαθέτει καινοτόμα σχέδια σε σχήμα V και επιδεικνύει εξαιρετική συμπεριφορά στην πρόσφυση στο δρόμο ακόμη και μετά τη φθορά.

Μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος στο χιόνι

Η τεχνολογία 3D-BIS® της Goodyear είναι σχεδιασμένη για να βελτιώνει τις αποστάσεις στοπ, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του δρόμου. Οι λάστιχοι που κλειδώνουν αμοιβαία, μειώνουν τις αποστάσεις φρεναρίσματος στο χιόνι κατά ένα μέτρο σε σύγκριση με τη μέση απόσταση που εμφανίζουν τα ανταγωνιστικά ελαστικά, και αυτό το ελαστικό κερδίζει έως και 3% στη μέση των επιδόσεων των 2 κορυφαίων της αγοράς στον ίδιο τομέα χειμερινών ελαστικών (οι αποστάσεις φρεναρίσματος στο χιόνι υπολογίζονται περνώντας από 50 σε 5km/h).
LiveChat
Whatsapp Messenger