Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά Falken αυτοκινήτου

Ελαστικό Falken

Τα ελαστικά Falken κατασκευάζονται από την ιαπωνική Sumitomo Rubber Industries, σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία κατασκευής Goodyear. Το πρώτο ελαστικό Falken σχεδιάστηκε το 1983 και γνώρισε θερμή υποδοχή για τις επιδόσεις και τις καινοτομίες του στον κλάδο των ελαστικών. Η Falken προσφέρει ελαστικά υψηλής ποιότητας, τα οποία ικανοποιούν πλήρως στις απαιτήσεις σας. Τα ελαστικά Falken αναπτύχθηκαν για να προσφέρουν στον καταναλωτή μια εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής.

Όλα τα ελαστικά Falken εντάσσονται στη σπορ κατηγορία και έχουν μια ιδιαίτερα θετική εικόνα χάρη στη σημαντική αφοσίωση της Falken στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στη Falken, η παραγωγή υπόκειται στα πιο απαιτητικά πρότυπα ποιότητας. Όλες οι μονάδες παραγωγής φέρουν πιστοποίηση βάσει του προτύπου ISO 9001. Εξάλλου, τα εργοστάσια του ομίλου Sumitomo φέρουν πιστοποίηση βάσει το προτύπου ISO 14001 για το σύστημα διαχείρισης περιβάλλοντος.

Προφίλ πωλούμενων ελαστικών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

4x4 / SUV

4 εποχών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ / ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ

Καλοκαίρι
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
4 εποχών

Η τεχνολογία της μάρκας Falken

4D-NANO DESIGN

4D-NANO DESIGN
Από τα ελαστικά αναμένουμε τρεις ουσιαστικές ποιότητες: την ασφάλεια, την χαμηλή αντίσταση κύλισης και την αντοχή. Οι ομάδες της Sumitomo Rubber Industries Ltd. έχουν αναλάβει εκτεταμένες έρευνες στον τομέα της μοριακής δομής του ελαστικού με σκοπό την βελτιστοποίηση των επιδόσεών του. Για τις εργασίες τους, χρησιμοποίησαν επιταχυντές σωματιδίων και λογισμικό προσομοίωσης. Έτσι, μπόρεσαν να παρατηρήσουν, με ακρίβεια νανομέτρου, τη μοριακή δομή των στοιχείων από καουτσούκ που συμμετέχουν στη σύνθεση των ελαστικών. Οι αναλύσεις τους επικεντρώθηκαν κυρίως στην παραγωγή θερμότητας στο ελαστικό και στους τρόπους ελέγχου της. Συνώνυμο της απώλειας ενέργειας και, κατά συνέπεια, της αντίστασης κύλισης αλλά και της περιττής κατανάλωσης καυσίμου, αυτή η θερμότητα είναι ένα από τα αντικείμενα των εργασιών τους. Αυτές οι ακριβείς έρευνες στο επίπεδο της μοριακής δομής οδήγησαν στην ανάπτυξη της προηγμένης τεχνολογίας 4D-Nano Design, η οποία επιφέρει βελτίωση της απόδοσης του ελαστικού σε περίπτωση βροχής, αλλά επίσης μια μείωση της κατανάλωσης καυσίμου έως και πέντε τοις εκατό σε σχέση με τις συνηθισμένες κατηγορίες ελαστικών.

NEO-T01

NEO-T01
Η FALKEN πρόσφατα ανέπτυξε μια τεχνολογία που εφαρμόζεται στην κατασκευή ελαστικών υψηλής ακρίβειας με δυνατότητα κύλισης σε περίπτωση απώλειας πίεσης. Με αυτό το σύστημα που ονομάζεται NEO-T01, κάθε ελαστικό σχεδιάζεται από έναν μεταλλικό πυρήνα που ονομάζεται "former". Αυτός έχει το ακριβές μέγεθος και σχήμα του τελικού ελαστικού. Η ιδιαιτερότητα αυτής της διαδικασίας είναι ότι χρησιμοποιεί μια τεχνική "ταινίας" που περιλαμβάνει το περιτύλιγμα των μερών του ελαστικού, της επιφάνειας επαφής και της πλευράς, χωρίς επικάλυψη ή ένωση. Δεν καταγράφεται καμία παραμόρφωση κατά την βουλκανισμό και όλα τα υλικά συναρμολογούνται με αυτοματοποιημένο και ψηφιακοποιημένο τρόπο. Το σύστημα παραγωγής NEO-T01 είναι συνώνυμο της συνέπειας για την κατασκευή προμηθευτικών ελαστικών σε σειρά και συνεπώς μιας ανώτερης ποιότητας.

Σιωπηλός Πυρήνας

Σιωπηλός Πυρήνας
Αυτά είναι τα ελαστικά που αποτελούν την κύρια πηγή θορύβου σε ένα όχημα. Ο ήχος που εκπέμπεται από την κύλιση υπερβαίνει αυτόν του κινητήρα ή της αεροδυναμικής. Προέρχεται από την δόνηση του αέρα που περιέχεται στα ελαστικά, μέσω ενός φαινομένου αντήχησης. Οι μηχανικοί της FALKEN έχουν αναπτύξει ένα concept βασισμένο σε αφρό πολυουρεθάνης που επιτρέπει την αντιμετώπιση αυτής της ηχητικής ενόχλησης. Χάρη σε ένα στρώμα που επενδύει το εσωτερικό του ελαστικού, η δόνηση μειώνεται, όπως και ο θόρυβος, που εμφανίζει μέχρι και δέκα ντεσιμπέλ λιγότερα. Αυτή η πολύ ανθεκτική τεχνολογία λειτουργεί κατά τη διάρκεια της ζωής του ελαστικού χωρίς να εμποδίζει τις επιδόσεις του.
LiveChat
Whatsapp Messenger