225/45 R17 94Y XL, AO, MFS - Τροποποίηση

Dunlop SP Sport Fastresponse 225/45 R17 94Y XL, AO, MFS

Κατηγορία : Θερινά για επιβατικά
D B B 70 dB
4.5 /5 (33 σχόλια)
Dunlop SP Sport Fastresponse 225/45 R17 94Y XL, AO, MFS
Dunlop 225/45 R17 94Y XL
70
Dunlop SP Sport Fastresponse 225/45 R17 94Y XL, AO, MFS
D B B 70 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 103,79

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Dunlop
Μοντέλο SP Sport Fastresponse
Διάσταση 225/45 R17 94Y
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL, AO, MFS
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
D B B 70 dB
Κατηγορία
Θερινά για επιβατικά
σχόλια
4.5 /5 (33 σχόλια)

Περιγραφή

Το Dunlop SP Sport Fastresponse 225/45 R17 94Y (XL, AO, MFS) είναι ένα ελαστικό που προσφέρει πολύ καλό κράτημα και σημαντική μακροζωία. Το ελαστικό μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλά αυτοκίνητα και προσφέρει ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στην οδήγηση σε κάθε περίσταση. Τεχνολογία MRT: Multi Radius Tread που εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης στην επιφάνεια επαφής με το έδαφος. Εγγυημένη άνεση και ασφάλεια.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ

Προσφέροντάς σας μια ενισχυμένη αίσθηση του δρόμου χάρη στην πιο στενή σύνδεση μεταξύ του ελαστικού και της ζάντας, το SP Fast Response αντλεί την καλύτερη αίσθηση του δρόμου από την τεχνολογία Touch της Dunlop. Με το πιο επίπεδο προφίλ του, επιτρέπει καλύτερη σταθερότητα στο δρόμο σε όλες τις συνθήκες, καθώς εξασφαλίζει αύξηση της επιφάνειας επαφής με το οδόστρωμα.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ

Σχεδιασμένο για να μειώνει τον κίνδυνο υδρολίσθησης, το SP FastResponse είναι κατασκευασμένο από ένα μείγμα λάστιχου με υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο. Οι ευρείες αυλακώσεις του προσφέρουν γρήγορη αποστράγγιση, το οποίο αυξάνει την απόδοση πρόσφυσης σε βρεγμένες λωρίδες κυκλοφορίας και μειώνει τις αποστάσεις φρεναρίσματος.

ΑΚΡΙΒΉΣ ΈΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΉ

Χάρη στο ασύμμετρο προφίλ του στιβαρού μπλοκ ώμου, η σταθερότητα του οχήματος εξασφαλίζεται στις στροφές χάρη σε μια καλύτερη κατανομή της πίεσης στην επιφάνεια επαφής. Επιτρέποντας να αισθάνεστε καλύτερα το δρόμο, εξασφαλίζει βελτιωμένες μεταβάσεις ανάμεσα στην ευθεία και τη στροφή.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Με το μείγμα της γόμας του σχεδιασμένο για να μειώνει τη φθορά και την απώλεια ενέργειας, το πέλμα θα σας επιτρέψει να κάνετε οικονομία στο καύσιμο και να αλλάζετε τα ελαστικά σας λιγότερο συχνά.
LiveChat
Whatsapp Messenger