Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά Double Coin αυτοκινήτου

Ελαστικό Double Coin

Στην Κίνα, ένα νόμισμα (coin στα αγγλικά) είναι σύμβολο "καλής τύχης". Όταν η εταιρεία κατασκεύασε το πρώτο της ελαστικό με διαγώνια δομή το 1934, η Double Coin θέλησε να προσφέρει στους πελάτες προϊόντα ποιότητας που θα χαίρονταν να χρησιμοποιούν.
Το όνομα "Double Coin" (νόμισμα με δύο όψεις) είναι κατά κάποιον τρόπο μία ευχή αλλά και μία υπόσχεση επιτυχίας για τον κάθε πελάτη. Από τότε που τα πρώτα ελαστικά TBR πουλήθηκαν στις ΗΠΑ το 1992, ο στόχος της εταιρείας ήταν να προσφέρει στους πελάτες αξία μεγαλύτερη από αυτήν που θα μπορούσαν να φανταστούν. Αυτό σημαίνει να τους προσφέρει κάτι περισσότερο από μια ολοκληρωμένη σειρά ελαστικών TBR και OTR υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Να προσφέρει δηλαδή το μεγαλύτερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης και στήριξης έτσι ώστε ο πελάτης να έχει την καλύτερη εμπειρία ως αγοραστής.
. Από το ξεκίνημά της, η Double Coin σκαρφάλωσε στη θέση του ηγέτη χωρίς αντίπαλο ανάμεσα στους κινέζους κατασκευαστές. Από την κατασκευή του πρώτου ακτινικού ελαστικού για φορτηγά στην Κίνα έως την κατασκευή του πρώτου εγκεκριμένου ελαστικού EPA SmartWay®, η Double Coin άνοιξε τον δρόμο και σε άλλους κινέζους κατασκευαστές με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών για την κατασκευή καλύτερων ελαστικών. Το 1989, η Double Coin υπέγραψε συνεργασία με τη Firestone Tire για την απόκτηση μίας τεχνολογίας για τη δομή του ελαστικού χωρίς αεροθάλαμο που βελτιώνει την αντοχή και την απόδοση.
Το 2001 και το 2011, η Double Coin υπέγραψε κοινοπραξία με τη Michelin. Η Double Coin συμμετείχε, επίσης, σε κοινά τεχνολογικά προγράμματα με άλλες μεγάλες εταιρείες, κυρίως την Beakart για τα χαλύβδινα συρματόσχοινα, τη Chevron για την αιθάλη και το συνθετικό καουτσούκ και τη Huayi Group για την πετροχημεία. Αυτή η τεχνολογική επένδυση ενσωματώθηκε στην κατασκευή ελαστικών TBR και OTR υψηλής ποιότητας.

Προφίλ πωλούμενων ελαστικών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

Καλοκαίρι
4 εποχών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ / ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ

Καλοκαίρι
4 εποχών
LiveChat
Whatsapp Messenger