Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά CST αυτοκινήτου

Ελαστικό CST

Τα ελαστικά της μάρκας CST παρουσιάζονται από την Cheng Shin Rubber Ind. Co. Ltd. (Cheng Shin Tire). Με περισσότερους από 20.000 υπαλλήλους, η Cheng Shin Tire είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών ποδηλάτου στον κόσμο και προσφέρει προϊόντα και σε πολλές άλλες κατηγορίες.

Παρούσα σε περισσότερες από 150 χώρες, η μάρκα CST καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των τομέων της αγοράς. Τα προϊόντα CST περιλαμβάνουν ελαστικά και αεροθαλάμους για ποδήλατα, μοτοσυκλέτες και μοτοποδήλατα, για οχήματα παντός εδάφους, για αυτοκίνητα, για φορτηγά, για ανυψωτικά οχήματα, για αγροτικά μηχανήματα, για χορτοτάπητες και κήπους.

Με εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν τρία εργοστάσια στο Xiamen της Κίνας, οι παράγοντες της CST είναι περήφανοι για την κατασκευή εξοπλισμών διεθνών προδιαγραφών, με σύγχρονη τεχνολογία, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, τη διανομή και την ικανοποίηση του πελάτη. Η CST συμμορφώνεται με τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα. Η επιχείρηση έχει λάβει πολλά πιστοποιητικά και βραβεία, μεταξύ των οποίων τα πιστοποιητικά DOT (αμερικανικό Υπουργείο Μεταφορών), ISO9001, E-Mark, TS 16949 και το φημισμένο China Brand Award.

Χάρη στις πρώτης τάξεως εφαρμογές βιομηχανικής παραγωγής και σε ένα πολύ αποτελεσματικό δίκτυο μεταφορών, η CST θέτει ένα πρότυπο αριστείας στη βιομηχανία ελαστικών. Στη CST, οι έννοιες της ποιότητας, της ακεραιότητας και της εξυπηρέτησης δεν είναι απλά λέξεις: βρίσκονται στη βάση της εταιρείας, από τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη έως το βασικό προσωπικό.

Προφίλ πωλούμενων ελαστικών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ

4x4 / SUV

4 εποχών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ / ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ

LiveChat
Whatsapp Messenger