Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά Compasal αυτοκινήτου

Ελαστικό Compasal

Βασιζόμενη στον κατασκευαστή ελαστικών Haohua, που βρίσκεται στο Weifang, Shandong, η Qingdao Compasal Tire Co είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει την ανάπτυξη και την πώληση των ελαστικών της μάρκας COMPASAL σε όλο τον κόσμο, έχοντας 100% την αποκλειστικότητα. Ειδικεύεται κυρίως στον σχεδιασμό και τη διάθεση όλων των τύπων ακτινικών ελαστικών, είτε πρόκειται για επιβατικά αυτοκίνητα και SUV, είτε για ελαφρά ή βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, πούλμαν και άλλα.

Απολαμβάνοντας μεγάλη απήχηση τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή αγορά, η Compasal αναδεικνύεται ως κινεζική μάρκα πρώτης γραμμής. Η μάρκα COMPASAL διαθέτει μεγάλη ποικιλία ελαστικών PCR, LTR, A/T, H/T, M/T, VAN και TBR. Όλα τα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις τελευταίες απαιτήσεις της αγοράς από την ταλαντούχα ομάδα της R&D.

Η Compasal συμμορφώνεται με τα διεθνώς εγκεκριμένα πρότυπα ποιότητας, όπως τα DOT, ECE, E-MARK, New label, SONCAP, GCC, INMETRO, CCC, Smartway, ISO9001, ISO/TS16949, κτλ. Όλα τα ελαστικά παράγονται με τη βοήθεια ποιοτικών εξοπλισμών και μέσα στο πλαίσιο ενός αυστηρού συστήματος διαχείρισης ποιότητας, προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητά της.

Προφίλ πωλούμενων ελαστικών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

Καλοκαίρι
4 εποχών

4x4 / SUV

Καλοκαίρι

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ / ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ

Καλοκαίρι
LiveChat
Whatsapp Messenger