Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά Comforser αυτοκινήτου

Ελαστικό Comforser

Η Comar Tyre & Wheel Inc. αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εταιρείες ελαστικών και έχει την έδρα της στο Βανκούβερ του Καναδά. Ειδικεύεται στην παροχή ελαστικών υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές στην καναδική αγορά. Η Comar Tyre & Wheel είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τις μάρκες Comforser και Ginell σε όλο τον Καναδά και βοήθησε τις μάρκες αυτές να διεισδύσουν στην καναδική αγορά.

Η Comforser Tire προσφέρει ετήσια παραγωγική ικανότητα 6 εκατομμυρίων σετ ελαστικών για επιβατικά αυτοκίνητα και 3 εκατομμυρίων σετ ελαστικών για φορτηγά. Τα προϊόντα Comforser έχουν λάβει τις πιστοποιήσεις ISO, ST 16949, CCC, (Compulsory Products Certification) την ευρωπαϊκή πιστοποίηση ECE, την πιστοποίηση US DOT και την πιστοποίηση GCC/GSO των κρατών του Περσικού Κόλπου. Τα ελαστικά των επιβατικών αυτοκινήτων πωλούνται στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική, στη Νοτιοανατολική Ασία, στην Κεντρική και Νότια Αμερική, στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική, κτλ.

Εξάλλου, η εταιρεία παράγει ορισμένες δημοφιλείς μάρκες ΚΑΕ, όπως οι "ARTUM", "RBP", "XF", "V-NETIK", "BORISTAR" και ούτω καθεξής.

Προφίλ πωλούμενων ελαστικών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

Καλοκαίρι

4x4 / SUV

Καλοκαίρι
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
4 εποχών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ / ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ

Καλοκαίρι
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
LiveChat
Whatsapp Messenger