Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά BKT αυτοκινήτου

Ελαστικό BKT

Η Balkrishna Industries Limited (BKT), της οποία η έδρα βρίσκεται στη Βομβάη της Ινδίας, είναι ένας κατασκευαστής ηγέτης στην αγορά ελαστικών εκτός δρόμου.

Από την ίδρυσή της το 1987, η BKT επικεντρώθηκε με επιτυχία σε εξειδικευμένους τομείς, όπως τα ελαστικά για αγροτικά οχήματα, μηχανήματα εργοταξίου και βιομηχανικά, χωματουργικά, λιμενικά και εξόρυξης, ελαστικά για VTT και μηχανήματα κηπουρικής. Επομένως, η ΒΚΤ εξελίχθηκε σε παγκόσμια δύναμη στη βιομηχανία ελαστικών εκτός δρόμου με μερίδιο 6% από την αγορά και σε όγκο πωλήσεων 850 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, σημειώνοντας τα τελευταία πέντε χρόνια αύξηση σε ποσοστό 30%.
Σήμερα, η ΒΚΤ κατέχει τέσσερις θυγατρικές στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική που στηρίζουν τα κεντρικά γραφεία στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ: BKT Europe S.r.l. στο Seregno, Ιταλία, BKT tires USA Inc. στο Akron, Οχάιο, BKT tires Canada Inc. στο Τορόντο, και BKT Tires, Inc. στο Brentwood, Τενεσί. Η ΒΚΤ διαθέτει τα προϊόντα της μέσω ενός δικτύου εθνικών διανομέων, σε 130 χώρες στον κόσμο. Τα πέντε υπερσύγχρονα κέντρα παραγωγής σε Aurangabad, Bhiwadi, Chopanki, Dombivali και Bhuj απασχολούν πάνω από 7.000 άτομα. Στο πλαίσιο μιας αγοράς ελαστικών με πολύ ισχυρό ανταγωνισμό, η ΒΚΤ στηρίζει και συνοδεύει τους πελάτες της κατά την ανάπτυξη της δραστηριότητάς τους. Η ΒΚΤ δεσμεύεται να προσφέρει πάντα νέες ποιοτικές λύσεις, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών χρηστών σε κάθε τομέα δραστηριότητας. Η ΒΚΤ πιστεύει πως μία σταθερή και συνεχής επένδυση στην τεχνολογική ανάπτυξη αποτελεί το κλειδί ενός αποδοτικού και λειτουργικού ελαστικού.

Θεωρώντας πως αποτελεί μέρος της κοινωνικής και αστικής της ευθύνης, η ΒΚΤ υιοθέτησε τα πλέον αυστηρά μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος. Είναι φυσικά αυτονόητο ότι η ΒΚΤ δείχνει μεγάλο σεβασμό για τους εργαζομένους της, που δουλεύουν κάθε μέρα με πάθος για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης.

Η ΒΚΤ σκοπεύει να καταστεί ηγέτης και σημείο αναφοράς στην παγκόσμια αγορά των ελαστικών εκτός δρόμου, ιδιαίτερα σε εξειδικευμένους τομείς, όπως τα ελαστικά για αγροτικά οχήματα, μηχανήματα εργοταξίου και βιομηχανικά, χωματουργικά, λιμενικά και εξόρυξης, ελαστικά για VTT και μηχανήματα κηπουρικής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ / ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ

Καλοκαίρι
LiveChat
Messenger