Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά Berlin Tires αυτοκινήτου

Ελαστικό Berlin Tires

Η BERLIN Tires είναι η νέα γερμανική μάρκα ελαστικών πολύ υψηλής επίδοσης της εταιρείας Berlin Tires Europe GmbH.
Η εταιρεία, με διεθνή παρουσία, έχει τη βάση της στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο.
Διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.
Τα ελαστικά BERLIN Tires είναι σχεδιασμένα για οχήματα υψηλών προδιαγραφών. Είναι υψηλής ποιότητας και 100% «γερμανικού σχεδιασμού». Έχετε έτσι την εγγύηση ότι επωφελείστε από ένα προϊόν άμεμπτης ποιότητας σε προσιτή τιμή.
Η ονομασία BERLIN Tires επιλέχθηκε γιατί καμία άλλη πόλη δεν αντιπροσωπεύει τη Γερμανία όσο η πρωτεύουσά της, που αποτελεί ταυτόχρονα κέντρο πολιτικής εξουσίας αλλά και σύμβολο της ελευθερίας και της αισθητικής.
Οι απαιτητικοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θέλουν, επίσης, τα ελαστικά τους να συνδυάζουν δύναμη στον δρόμο και αισθητική τελειότητα.

Τα προϊόντα της μάρκας BERLIN Tires είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας στην παγκόσμια αγορά ελαστικών. Χάρη στην κατασκευή που ακολουθεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, από τη Βιομηχανία 4.0, οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν αναπτύξει νέες ενώσεις από καουτσούκ καθώς και προφίλ ειδικών ελαστικών, πετυχαίνοντας όχι μόνο τη μείωση του θορύβου αλλά και τη βελτίωση της σταθερότητας στον δρόμο (σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα) σε σχέση με τα άλλα προϊόντα του ανταγωνισμού. Ένα και μόνο προϊόν συνδυάζει ένα σύνολο εξαιρετικών ιδιοτήτων σε προσιτή τιμή: ακόμα ένα ιδιαίτερο και θετικό χαρακτηριστικό των ελαστικών BERLIN!

Συχνά ρωτάμε γιατί μία μάρκα ελαστικών φέρει το όνομα μίας πρωτεύουσας. Για ακόμα μία φορά, οι δημιουργοί των ελαστικών BERLIN μελέτησαν πολύ και κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα: Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, υψηλή τεχνολογία, πολιτιστική πολυμορφία, δημιουργικότητα, ταχύτητα και βραδύτητα, αισθητική, νεωτερισμός και παράδοση: τόσες αξίες που δεν συνυπάρχουν πουθενά αλλού καλύτερα από τη γερμανική πρωτεύουσα. Το Βερολίνο είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο ως μία πολυπολιτισμική πόλη που βρίσκεται στην πρωτοπορία της τεχνολογίας. Μία πόλη διαρκώς παλλόμενη, με τεράστια ποικιλομορφία και έναν μοναδικό τρόπο ζωής. Αυτή η τεχνολογική πρωτοπορία, αυτό το νόημα της ζωής και της δημιουργικότητας και η ακατάπαυστη δραστηριότητα της πόλης αντικατοπτρίζονται στα προϊόντα BERLIN Tires. Και αυτός είναι ο λόγος που το όνομα των νέων αυτών προϊόντων υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένων για σπορ οδήγηση που συνδυάζουν τη σημασία της ποιότητας σε προσιτή τιμή, είναι εμπνευσμένο από τη γερμανική πρωτεύουσα.

Οι μηχανικοί της BERLIN Tires είναι παθιασμένοι με την ανάπτυξη των ελαστικών και θέλουν να προσφέρουν στους αγοραστές τους μία «νέα γενιά προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές». Σήμερα, δεν αρκεί μόνο η οδήγηση ενός εντυπωσιακού και σπορ αυτοκινήτου: πρέπει και τα ελαστικά να είναι κατάλληλα για ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Αντιθέτως, κανείς δεν θα έπρεπε να μην μπορεί να έχει ποιοτικά ελαστικά, που προσφέρουν μέγιστη άνεση οδήγησης και μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Η ανάπτυξη τόσων ιδιοτήτων υπήρξε ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο, το οποίο οι σχεδιαστές της BERLIN Tires κατάφεραν να υλοποιήσουν με επιτυχία. Κατάφεραν να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις που είχαν τεθεί για το προϊόν σας. Ακόμη και ο στόχος για ένα ελαστικό υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή μπόρεσε να επιτευχθεί.

Προφίλ πωλούμενων ελαστικών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ / ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ

4 εποχών
LiveChat
Whatsapp Messenger