165/70 R14 81T 3PMSF - Τροποποίηση

Barum Polaris 5 165/70 R14 81T 3PMSF

Κατηγορία : Χειμερινά για επιβατικά
E C B 71 dB
4.0 /5 (48 σχόλια)
Barum Polaris 5 165/70 R14 81T 3PMSF
Barum 165/70 R14 81T
71
Barum Polaris 5 165/70 R14 81T 3PMSF
E C B 71 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 63,39

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Barum
Μοντέλο Polaris 5
Διάσταση 165/70 R14 81T
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ 3PMSF
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
E C B 71 dB
Κατηγορία
Χειμερινά για επιβατικά
σχόλια
4.0 /5 (48 σχόλια)

Περιγραφή

Για να νικήσετε το άγχος της οδήγησης στις πιο ακραίες χειμερινές συνθήκες, εξοπλίστε τα επιβατικά σας οχήματα, ισχυρές σεντάν, μικρά SUV με το Barum Polaris 5 165/70 R14 81T (3PMSF). Διατηρήστε την επαφή με το δρόμο, χάρη στο καινοτόμο σχέδιο της επιφάνειας επαφής του, τις δαγκάνες του και τις λαμέλες του σε σχήμα chevron που εξασφαλίζουν καλή συμπεριφορά και χειριστικότητα σε βρεγμένους, παγωμένους ή χιονισμένους δρόμους. Η ανταπόκρισή του στο φρενάρισμα και την επιτάχυνση είναι εξαιρετική, είτε στον αυτοκινητόδρομο είτε στο βουνό. Οδηγήστε με άνεση και ασφάλεια.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Εξασφάλιση της κίνησης σε βρεγμένο οδόστρωμα

Εξασφάλιση της κίνησης σε βρεγμένο οδόστρωμα
Η βελτιστοποίηση της τοποθέτησης των μακροσκελών και πλαϊνών αυλακώσεων επιτρέπει τη βελτίωση της απομάκρυνσης του νερού από το ελαστικό σε βρεγμένο δρόμο. Άλλες κοπές στην περιοχή του ώμου εξασφαλίζουν βέλτιστη επαφή με το έδαφος, το οποίο βελτιώνει την επαφή σε βρεγμένο δρόμο. Αυτή η διάταξη των πλαϊνών και κυκλικών αυλακώσεων ισορροπεί και εξασφαλίζει την ασφάλεια κατά την κίνηση σε βρεγμένο δρόμο.

Μεγαλύτερη άνεση για μια πιο χαλαρή οδήγηση

Μεγαλύτερη άνεση για μια πιο χαλαρή οδήγηση
Η βελτιωμένη δομή του πέλματος και εξοπλισμένη με διαμορφωμένα μπλοκ διαφορετικών τρόπων, των οποίων το μήκος διαφέρει από κάθε πλευρά της ταινίας, επιτρέπει την ελαχιστοποίηση των θορύβων κύλισης. Έτσι, η μείωση αυτών των θορύβων ευνοεί μια πιο χαλαρή και λιγότερο στρεσσαρισμένη οδήγηση για όλους τους επιβάτες του οχήματος.

Εξαιρετική πρόσφυση σε χιονισμένους δρόμους

Εξαιρετική πρόσφυση σε χιονισμένους δρόμους
Τα μπλοκ που τοποθετούνται με βέλτιστο τρόπο και οι εγκάρσιες κοπές των ώμων και των κεντρικών αυλακώσεων βελτιώνουν σημαντικά την πρόσφυση στους χιονισμένους δρόμους. Η ειδική διάταξη των πολυλειτουργικών λαμελών ενισχύει την πρόσφυση σε όλες τις κατευθύνσεις όταν έρχονται σε επαφή με την επιφάνεια κύλισης. Ο ειδικός κεντρικός σχεδιασμός του προφίλ βελτιώνει την πλαϊνή πρόσφυση στους χιονισμένους δρόμους. Αποτελέσματα: η έλξη είναι εξαιρετικής ποιότητας, η απόσταση φρεναρίσματος μειώνεται και η κίνηση είναι ασφαλής στους χιονισμένους δρόμους.
LiveChat
Whatsapp Messenger