255/30 R19 91Y XL, FR - Τροποποίηση

Barum Bravuris 5HM 255/30 R19 91Y XL, FR

Κατηγορία : Θερινά για επιβατικά
D B B 73 dB
4.0 /5 (50 σχόλια)
Barum Bravuris 5HM 255/30 R19 91Y XL, FR
Barum 255/30 R19 91Y XL
73
Barum Bravuris 5HM 255/30 R19 91Y XL, FR
D B B 73 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 164,99

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Barum
Μοντέλο Bravuris 5HM
Διάσταση 255/30 R19 91Y
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL, FR
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
D B B 73 dB
Κατηγορία
Θερινά για επιβατικά
σχόλια
4.0 /5 (50 σχόλια)

Περιγραφή

Καλοκαιρινό ελαστικό για αυτοκίνητα τουρισμού, το νέο BARUM Bravuris 5HM 255/30 R19 91Y (XL, FR) με την σύνθεσή του High Mileage προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε χιλιόμετρα, χαμηλή αντίσταση κύλισης και αξιόπιστη πρόσφυση.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Χαμηλή αντίσταση κύλισης

Χαμηλή αντίσταση κύλισης
Το υπερ-ελαστικό καουτσούκ μπορεί να προσφέρει καλύτερη αντοχή στις αλλαγές της θερμοκρασίας, το οποίο συμβάλλει στην ανάπτυξη της βουλκανισμού και μπορεί να μειώσει την αντίσταση κύλισης.
Επιπλέον, το βελτιστοποιημένο προφίλ ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση του ελαστικού και αποφεύγει τους κινδύνους υπερθέρμανσης. Αυτό μεταφράζεται σε λιγότερη τριβή, πιο ομαλή οδική συμπεριφορά και άρα μειωμένη κατανάλωση, μειώνοντας έτσι αποτελεσματικά το κόστος χρήσης.

Αξιόπιστες επιδόσεις σε στεγνό δρόμο

Αξιόπιστες επιδόσεις σε στεγνό δρόμο
Το Bravuris 5HM χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά λάστιχου βασισμένου στην πυριτιούχο με εξαιρετική αντίσταση στην κύλιση και τέλεια πρόσφυση. Οι δύο πλευρές των πλακιδίων είναι κλειστές και η διπλωματούχος σχεδίαση των εμπλοκέων λαμελών συμβάλλει στην αύξηση της ακαμψίας του προφίλ. Αποτέλεσμα; Ασφαλής πρόσφυση και μέγιστος ελεγχόμενος κατευθυντικός έλεγχος.

Εξαιρετική διάρκεια ζωής

Εξαιρετική διάρκεια ζωής
Το Bravuris είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικά σχεδιασμένο σύνθετο καουτσούκ για οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις και βασίζεται σε μια νέα πολυμερική τεχνολογία που βελτιώνει την αντοχή στη φθορά.
Η καινοτόμος σχεδίαση της κεντρικής ράβδου και η βελτιστοποίηση των πλαϊνών αυλακώσεων και των λαμελών εγγυώνται ευέλικτες και αξιόπιστες επιδόσεις.
Η ισορροπημένη διάταξη της ράβδου πέλματος βελτιστοποιεί την ακαμψία και την ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης σε όλη την επιφάνεια επαφής, αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο ανισόμορφης φθοράς, η οποία με τη σειρά της συμβάλλει στη διάρκεια ζωής του ελαστικού.
LiveChat
Whatsapp Messenger