Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά Antares αυτοκινήτου

Ελαστικό Antares

Το όνομα "Antares" προέρχεται από ένα τεράστιο κόκκινο αστέρι (αστερισμός του Σκορπιού) στον Γαλαξία, λόγω της εξαιρετικής αντοχής του στη φθορά, της άριστης προσαρμοστικότητας της επιφάνειας και των χαρακτηριστικών του που μοιάζουν με αυτά του σκορπιού.

Το όνομα "Antares" είναι συνώνυμο της έντονης επιθετικότητας και της αντοχής.

Η Antares συνοψίζει ολόκληρη τη φιλοσοφία του εμπορικού σήματος, που προχωράει άφοβα, με θάρρος και χωρίς φόβο. Χάρη στα πολλά χρόνια έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης, τα ελαστικά Antares έχουν αγγίξει τον μεγαλύτερο βαθμό προσαρμοστικότητάς τους αλλά και υπεροχής που τους προσφέρουν οι σταθερές και αξιόπιστες επιδόσεις τους. Η Antares, ως νέα δύναμη στη βιομηχανία ελαστικών, αντιπροσωπεύει το μέλλον που διαγράφεται και επιβεβαιώνει την πολύ ισχυρή δυναμικότητά της. Η Antares διαθέτει το εγγενές πλεονέκτημα του εμπορικού της σήματος, τεχνολογία ποιότητας και τον καινοτόμο σχεδιασμό των πελμάτων της.

Η Antares δημιουργεί ένα νέο μοντέλο ελαστικών στον κόσμο με καινοτόμα τεχνολογία, με ένα αποτελεσματικό κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης, στελεχωμένο από μία ομάδα επαγγελματιών με στόχο τη διαρκή αύξηση της ικανότητας για τεχνολογική καινοτομία και τη βελτίωση των προϊόντων σε σχέση με την καθυστέρηση της φθοράς τους, την ασφάλεια και την άνεση, έτσι ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών αυτοκινήτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα ελαστικά Antares καλύπτουν ήδη μία ποικιλία ελαστικών για οχήματα μέσης και υψηλής κατηγορίας, ελαστικά για κάθε τύπο εδάφους, ελαστικά εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, ελαστικά χιονιού και ελαστικά runflat.

Προφίλ πωλούμενων ελαστικών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ
4 εποχών

4x4 / SUV

Καλοκαίρι

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ / ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ

Καλοκαίρι
LiveChat
Whatsapp Messenger