255/35 ZR20 97W XL - Τροποποίηση

Antares Comfort A5 255/35 ZR20 97W XL

Κατηγορία : Θερινά 4x4
E E 72 dB
Antares Comfort A5 255/35 ZR20 97W XL
72
Antares Comfort A5 255/35 ZR20 97W XL
E E 72 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 133,19

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Antares
Μοντέλο Comfort A5
Διάσταση 255/35 ZR20 97W
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
E E 72 dB
Κατηγορία
Θερινά 4x4
σχόλια
0.0 /5 (0 σχόλια)

Περιγραφή

Το Antares Comfort A5 είναι ένα καλοκαιρινό ελαστικό που προορίζεται για οχήματα 4x4, SUV, crossovers και minivans. Διαθέτει πολύ υψηλή ικανότητα έλξης και πρόσφυσης. Σχεδιάστηκε ειδικά για να επιτρέπει μια ομαλή και υπερβολικά ήσυχη οδήγηση. Η ασύμμετρη επιφάνεια επαφής είναι πολύ ανταποκριτική? η χειριστικότητα και η σταθερότητα είναι υπερδεδομένες για ένα ελαστικό αυτής της κατηγορίας.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Εξαιρετική αποστράγγιση σε βρεγμένο έδαφος

Εξαιρετική αποστράγγιση σε βρεγμένο έδαφος
Κυρίως μέσω του σχεδιασμού των μοτίβων λαξεύσεων, που εξασφαλίζει την καλύτερη απόδοση των ελαστικών όσον αφορά την αποστράγγιση.
A. Τέσσερα μεγάλα κύρια κανάλια μακροσκελούς αποστράγγισης, αυλακώσεις σε σχήμα "Z" και οριζόντιοι ανοιχτοί αποχετευτήρες στον ώμο, για να εξασφαλίσουν μια ομαλή οδήγηση σε ολισθηρό δρόμο, κόβοντας και αποστραγγίζοντας γρήγορα το στρώμα νερού, προκειμένου να επιτύχουν τις καλύτερες επιδόσεις.
B. Με ένα ευρύ και ανθεκτικό μοτίβο λαξεύσεων στον ώμο και ενίσχυση στο κάτω μέρος του.

Υπερ-ήσυχη άνεση

Υπερ-ήσυχη άνεση
Χάρη σε μια πλήρη σχεδίαση των σχεδίων και της δομής του ελαστικού, η συνολική απόδοση της πρόσφυσης βελτιώνεται.
A. Σε συνδυασμό με τον τύπο, τη δομή και το νέο συστατικό που χρησιμοποιείται, οι ιδιότητες πρόσφυσης των σωματιδίων του μαύρου άνθρακα και του μακρομοριακού πολυμερούς αυξάνονται, και η πρόσφυση μεταξύ της επιφάνειας επαφής και του δρόμου επίσης αυξάνεται.
B. Χρησιμοποιεί το πιο δημοφιλές ασύμμετρο μοντέλο επιφάνειας επαφής

Ακριβής χειρισμός δρόμου

Ακριβής χειρισμός δρόμου
Τα σχέδια της γλυπτικής, κυρίως, καθώς και η βελτιστοποίηση της δομής του καρκά, εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις στην πρόσφυση του δρόμου.
A. Τρεις μεγάλες κεντρικές ράβδοι, για να εξασφαλίσουν άμεση αντίδραση στην κατεύθυνση που έχει επιλεγεί, και να παρέχουν οδηγίες για ακριβή οδήγηση.
B. Το καλύτερο σχέδιο του περιγράμματος του ελαστικού και το καλύτερο μπλοκ γλυπτικής στον ώμο, για να εξασφαλίσουν την πλατύτερη, την πιο δυνατή και την πιο ομοιόμορφη ζώνη επαφής με το έδαφος.
LiveChat
Whatsapp Messenger